Artistene

Her er Wallmans Oslos artister for sesongen 2018/2019

Det blir årlig holdt en stor skandinavisk audition sammen med Wallmans i Stockholm og København. Hvert år får vi inn over 1200 håpefulle søkere som viser frem sine talenter innen sang, daans og akrobatikk – og våre artister stod igjen etter aller siste runde.

vi er stolte av å presentere årets artister:

Emilie Larsson
Showkaptein
Vår egen Whitney Huston. Denne dama er helt rå og har en stemme som gir deg frysninger fra topp til tå! Med flere års arbeidserfaring i 2Entertain, gjør hun nå sitt fjerde år her i Oslo.


Rebekka Norvik
Dansekaptein
Denne herlige jenta får deg til å virkelig ønske at du kunne danse. Med erfaring fra flere ulike danseoppsetninger og musikkvideoer, har hun nå sitt tredje år som artist på Wallmans Oslo.


Morris Melander
Er vår egen rockestjerne med en stemme vi rett og slett forguder. Morris er utdannet innen sang på Kulturama i Stockholm og har sitt første på Wallmans Oslo.


Elin Malmgren


Joakim Sundman
Jocke er en storsjarmør som ikke er redd for å by på seg selv på scenenMed hele åtte års erfaring som showartist og en fantastisk behagelig stemme, er vi veldig glade for å ha han med oss for tredje året på rad. 


Niklas Bergman
Med et utrolig fint smil og en nydelig stemme, har Niklas sunget seg rett inn i våre hjerter. Han startet et band i en alder av syv og har siden den tid alltid holdt på med med musikk. Dette er Niklas sitt første år på Wallmans Oslo.


Malin Eliasson
Denne solstrålen har en utrolig rå stemme som treffer oss langt inn i hjertet. I tillegg til å ha stått på scenen siden hun var fem år, er Malin svensk mester i pardans rock’n’roll og har konkurrert på det svenske landslaget i seks år.


Sanne LandgraffBruno Bonifacio