Chambre Séparée

TURBINEN

Et intimt festlokale ved Akerselva i Oslo, i knutepunktet mellom Grünerløkka og Sagene. Et lokale over tre halve etasjer og med egen bar. Dette lokalet vil ta pusten fra deg.

Er du på jakt etter lokale til leie som er litt utenom det vanlige? Enten du skal arrangere stort eller lite har vårt egen Chambre Séparée, Turbinen plass til 100 stk stående eller 50 stk spisende.

Med egen bar og projektor passer dette intime lokalet perfekt til mindre og sosiale sammenkomster. Dette lokalet vil ta pusten fra deg.


Et intimt, men romslig, lokale til leie midt i Oslo

Dette er lokalet med mest historie og sjarm i Mølla. Før i tiden lå turbinen her, som omgjorde vannet i fossen om til energi. Derav navnet “Turbinen”.

Det ble totalrenovert i 2001 og passer i dag perfekt som selskapslokale, da den har en egen bar med mulighet for matservering i regi av oss. Dette er det ultimate festlokale – og passer perfekt til mindre sammenkomster – opptil 100 personer.

Her kan dere åpne dørene, nyte noe godt i glasset og ta innover seg den fantastiske stemningen fossen utenfor gir. Det er også mulig å ha et musikalsk innslag fra en eller flere av våre dyktige artister under feiringen.

Pynting, dekking og matservering

Om ønskelig får du med en egen eventplanlegger ved bestilling av Turbinen. Vi bistår med alt fra pynting av lokale, dekking av bord, klargjøring av anlegg og matservering. Ved å ha festen i vårt Chambre Séparée, får du muligheten til å velge mellom middags- eller lunsjbuffet.

Allergier? Ikke noe problem. Vi tilpasser rettene etter deres behov!

Ønsker du en omvisning?

Ta kontakt med oss