Wallmans feirer overskudd

Etter tre år med beinhard jobbing, kan daglig leder, Cecilie Trøan Kjelsaas i Wallmans, endelig juble over et solid overskudd. Det skal feires ett år til ende!

– Tallene for 2019 er hyggelig lesing. Vi har et overskudd på 1,6 millioner kroner. Det er 600 000 kroner mer enn budsjettert og hele 4,2 millioner kroner bedre enn i fjor, forteller en fornøyd Cecilie Trøan Kjelsaas.

MAnge smarte grep

Trøan Kjelsaas understreker at de ikke har spart seg til overskuddet, men at det er summen av flere ulike tiltak som er årsaken.

– Vi har jobbet med marginene våre, snudd hver avtale og fått bedre avtaler i alle ledd. Vi har også jobbet med å endre markedsstrategien vår i året som har gått, og ser effekten av det. Kundereisen har hatt et spesielt fokus og vi har innført kundeløftet «Leave happier». I en bedrift som Wallmans er de ansatte viktige, og vi jobber kontinuerlig med å ha riktige og dyktige folk på plass, og da er det viktig å sørge for et godt arbeidsmiljø. Vi har også jobbet med å gjøre kjent at våre lokaler passer utmerket til eventer, og i tillegg har vi markedsført vårt «chambre séparée» – Turbinen. Resultatet er at vi har hatt flere lukkede selskaper enn tidligere. Showet vårt har også fått en oppgradering og vi har investert mer penger i produksjonen enn vi har gjort noen gang tidligere, forteller Trøan Kjelsaas.

Godt fornøyd: Cecilie Trøan Kjelsaas er godt fornøyd med tallene Wallmans Oslo har levert for året 2019.

wallmans restaurantskole

Restauranten ved Akerselva i Oslo er kjent for sine forrykende dinnerparty med syngende og dansende servitører. Wallmans artister plukkes ut blant 1500 søkere, og gjennomgår en audition før de får jobb. I tillegg til å være artister skal de også servere egne gjester. Dette er en krevende kombinasjon og de ansatte får en helt unik kompetanse etterpå.

– Alle våre ansatte går på Wallmans «restaurantskole». I tillegg til å lære servitøryrket, gir vi opplæring i vin og øl slik at servitørene har bedre kunnskap når de anbefaler vin – og dermed kan tilby riktig vin til riktig mat. Kundeservice har vi også hatt på timeplanen. Det kan være travelt hos oss så vi tilbyr våre gjester å bestille drikke allerede ved booking. Det er god kundeservice å være i forkant. Dette er også helt i tråd med «Leave happier»-konseptet vårt, altså at kundene skal være litt gladere og lykkeligere når de går hjem etter en kveld hos oss.

et festlig jubileumsår

Wallmans har en eventyrlig beliggenhet ved Akerselva, øverst på Grünerløkka. Nå har de nettopp signert en ny leieavtale og blir i lokalene i minst fem år til. I tillegg til et solid overskudd, feirer de også 20-årsjubileum i år.

– 2020 blir et fest-år for Wallmans! Vi har mye å feire og vi skal feire oss selv i hele år!

Våre Wallmans-venner vil oppleve gode priser i perioder, og det blir en stor jubileumsfest i september i forbindelse med premiere av nytt show. Vi tar også alle ansatte med på en to-dagers tur med Color Fantasy til Kiel. Det å gjøre hyggelige ting sammen og ha noen treffpunkter i løpet av året, er viktig for arbeidsmiljøet. Alle ansatte i Wallmans-familien gjør en fantastisk jobb, så det er vel fortjent.