Regjeringen har lettet på koronatiltakene.

DETTE GLEDER OSS VIRKELIG!

Dette betyr at våre show igjen kan gå som normalt, fra og med showet fredag 4. februar. Ingen antalls begrensninger og uten 1 meter-regel. Kulturbransjen er unntatt regelen for meter og antall når man opererer med faste tilviste plasser.

For vår og deres trygghet vil vi at alle våre gjester skal bruke munnbind når man reiser seg fra sin tildelte plass, og beveger seg i lokalet. Selv om vi har bordservering, betyr det at man kan gå til baren også. Foreløpig ingen nattklubb og dansing, det må vi vente litt til på.

Denne lettelsen betyr også at vi endelig kan ha events med ca 600 gjester i vår hovedsal Salongen og opptil 100 sittende gjester i vårt «Chambre Separée» Turbinen.

TRYGGHET OG SMITTEVERN

Det er fortsatt viktig for oss at det skal være trygt å tilbringe en kveld hos oss.
Vi vil ha Korona-tiltak som reflekterer den enhver gjeldende smittevernsituasjon, en egen smittevernansvarlig som vasker flater i løpet av kvelden. I tillegg er det et påbudt med munnbind når man ikke sitter på sin tilviste plass.

Flyttbar booking

Som følge av smittesituasjonen i landet ønsker vi gjøre det tryggere for deg å booke billetter. Vi tilbyr derfor våre gjester å kjøpe Flyttbar Booking til kr 100 per person.
Med Flyttbar Booking vil du ha mulighet til å flytte bestillingen din helt frem til kl 12.00 samme dag. Bookingen må flyttes til nær fremtid og i inneværende sesong, innen 18. juni 2022. Les mer om Flyttbar booking.

Nå SKAL VI FEIRE GJENÅPNINGEN – BLIR DU MED?

Vi byr på glede, tårer, latter, glitter og muskler …

Her er det bare å senke skuldrene, nyte noe godt i glasset og hverandres selskap mens våre dyktige artister forfører dere inn i Wallmans verden. Kjente og kjære låtskatter og moderne og sprudlende dansenumre fortryller alle sanser, samtidig som dere får servert en nydelig fireretters meny.

Vi lover at du vil forlate oss med alle følelsene utenpå kroppen og et stort smil om munnen. Unn deg selv en hyggelig datenight med kjæresten eller en feststemt tur ut med jobben eller vennegjengen. Vi gir deg en energiinnsprøytning du kan leve lenge på.

Velkommen til en helaften du sent vil glemme!


Legg igjen en hyggelig kommentar