Fredag 25. august skal vi igjen fylle salongen med feststemte gjester og ha premiere på vårt nye Dinnershow: Art Pop!

Med en overstrømmende følelse av glede og entusiasme ønsker vi deg nok en gang velkommen til vårt unike univers. På Wallmans, vår lidenskap for å skape en fortryllende og unik atmosfære, ønsker vi å gi deg et pusterom i hverdagen hvor du kan koble ut fra hverdagens utfordringer. Vi skal begeistre og sørge for at du forlater oss med et smil større enn da du kom. Vårt motto er “Leave Happier!”

Gjør deg klar for en kveld som tar deg med på en reise gjennom Art Pops pulserende verden, fylt med imponerende bilder på vår nye LED skjerm, deilig mat og høyenergiske dansenumre som får deg til å ønske å være med på dansen. Live musikk, forførende, eksplosiv dans og akrobatikk i verdensklasse står på menyen.

Veien fra idé til premiere er en omfattende og krevende reise, der vårt team på over 100 dedikerte kollegaer konstant arbeider med å forbedre og fornye vårt konsept basert på de verdifulle tilbakemeldingene vi mottar fra dere. Hvert år forsøker vi å overraske med noe nytt og modernisere oss.

Vi gjør vårt beste for å fremkalle ekte følelser – latter, tårer, smil – og for noen vil vi også vekke en følelse av modighet. Alt dette vever vi sammen til en uforglemmelig aften hos oss på Wallmans. Vi inviterer deg inn i vår verden der dine sanser blir utfordret. Vi håper du lener deg tilbake, lar deg rive med og gir deg hen til magien som vil omslutte deg.

Festen starter her: Alt om showet 🎉