Suksess for Wallmans i 2022
– Gleder oss til 2023

Helt siden år 2000 har vi i Wallmans gledet publikum fra Mølla i Oslo. I år har vi gjennomført over 148 show til glede for vårt store publikum her i hovedstaden. Stadig flere bedrifter og publikummere besøker våre show. Suksess har vi også hatt i Sverige og Danmark med våre show i år. Nå gleder vi oss til 2023!

Vi går jule- og nyttårshelgen i møte og ser oss litt tilbake i året vi har lagt bak oss. Det har vært et veldig godt år for oss på Wallmans i Oslo, til tross for at vi kom sent i gang med sesongen som følge av Covid-19 som påvirket 1. kvartal – så vel som de to foregående årene.

– Men når det åpnet opp etter korona-perioden hadde vi alle et stort behov for å igjen møtes på sosiale arenaer. Det har vi sett her på Wallmans, sier Cecilie Trøan Kjelsaas som er daglig leder hos Wallmans i Oslo. Folk trenger underholdning og god mat og drikke – og her er vi stolt over å være et så populært tilbud med våre arrangementer på Mølla.

Wallmans i Oslo er en stor kulturvirksomhet med hele 115 ansatte. Det er dermed et stort team som har bidratt med å produsere 148 show i 2022, hvorav 74 har blitt gjennomført i høst. Vi utvikler oss hele tiden og i 2022 fikk vi stor suksess med live instrumenter i form av gitar og piano på scenen her i Oslo i tillegg til at vi har investert i en stor leddskjerm som løfter den digitale delen av showet. Det er litt av en produksjon som går av stabelen for å sikre gode opplevelser for våre 39.000 ulike gjester hvert år.  

– Jeg er utrolig stolt over den fantastiske innsatsen vi har sett på alle plan i Wallmans her i Oslo. Samtidig har vi også lært mye denne høsten. Ikke bare om teknisk gjennomføring av våre arrangementer, men også om viktighet av å sikre en maksimalt god opplevelse for alle gjester, sier Cecilie Trøan Kjelsaas

En av kollegaene mine sa følgende til meg i en samtale her om dagen: Vi på Wallmans er som en stor familie. Wallmans blir en livsstil for oss som jobber her, og det er veldig energigivende. Man forlater jobben med hjertet utenpå kroppen når vi får lov til å jobbe med å skape gode opplevelser for våre mange gjester. I tillegg la hun vekt på det faktum at det er rom for å være seg selv, og at hun følte seg inkludert. 

– Dette er godt å vite, og det varmer å høre at den gode kulturen vi jobber med hver dag smitter over på våre ansatte. Det å utøve høy grad av toleranse, samtidig som vi klart må stanse alle forsøk på å ødelegge opplevelser blant de besøkende. Her har vi spesielt en opplevelse i høst som vi har beklaget sterkt, evaluert grundig og lært mye av, sier Trøan Kjelsaas.

Nå gleder vi oss til julehøytiden, samt til gjennomføringen av vårt nyttårsshow på nyttårsaften. Så er vi i full gang igjen fredag 6. januar med ny sesong!

Wallmans har historie helt tilbake til 1991 med Hasse Wallmans ide og starten i Stockholm! Det er hele 32 års historie med å skape gode opplevelser for våre gjester!

Vi på Wallmans ønsker alle våre gjester og ansatte en god jul – og et riktig godt nytt år!
– Og så sees vi på show igjen her hos oss på Mølla i Oslo i løpet av neste år!