Stolthet og glede

På Mølla langs Akerselva er årets dinnershow Art Pop godt i gang med julebordsesongen.

Vi opplever at flere og flere tar med seg både kolleger, venner og samarbeidspartnere til oss for å feire året som har gått, og få et avbrekk fra en stressende førjulstid. Vi tilbyr våre gjester et fristed fra hverdagen, og for en kveld tar vi de med inn i vår verden.

Art Pop er ikke bare et navn, men et konsept som vi mener fanger essensen av showet vårt helt perfekt. Vi bryter ned barrierene mellom høy og lavkultur og feirer mangfoldet og rikdommen i kunstneriske uttrykk i alle dens former. For med moderne musikk, sang, dans og akrobatikk i verdensklasse, er dette dinnershowet garantert en fest for sansene dine. Vi inviterer gjestene våre til å utforske skjæringspunktene mellom disse forskjellige kunstformene og oppdage nye måter å sette pris på dem på.

Helgen som nettopp er tilbakelagt har Wallmans-familien sett frem til i lang tid. Denne helgen sto over 40 medlemmer av Wallmansfamilien på scenen foran rett i underkant av 3500 fornøyde gjester på hele 5 forskjellige scener.

Vi har i tillegg til vårt ordinære dinnershow artister og underholdning på scenen i Stockholm, Trondheim, Lillehammer og på Sundvollen. Stolthet og glede er de første ordene daglig leder Stine Engen sier når det snakkes om så mange steder på en og samme helg.

At Wallmans-merkevaren etterspørres i forbindelse med bunnsolid kvalitet og leveranse på scenen langt fra våre egne lokaler, er vi utrolig stolte av. Det gleder oss at vi kan bidra til magiske gjesteopplevelser selv når våre gjester ikke holder til i og i nærheten av Oslo.

Vårt turnerende konsept Wallmans on Tour er vår løsning for de som ønsker å oppleve Wallmans-merkevaren. Dette er en unik måte å spre merkevaren ut i landet på, og at vi år etter år ser at flere nye byer viser interesse for Wallmans er gledelig. Pål Fineide er ansvarlig for salget av Wallmans on Tour, og har bred erfaring med å tilrettelegge for at Wallmans-produktet innlemmes ut i landet gjennom dette konseptet.

Vi har vært på de store scenene i de største byene, og vi har vært i gymsaler, på grendehus, på sjø og på land. Fleksibiliteten vår ligger i vår evne til å tilpasse produktet så det blir helt perfekt på det stedet vi er. Enten man ønsker seg et par artister og en gitarist, en helaften med akrobater eller fullt ensemble og et blåseorkester, er dette noe vi er stolte av å kunne levere med kvalitetsgaranti.

Helgen ble en braksuksess, og vi ser frem til å glede våre gjester med engasjerende underholdning inn i det nye året også, uansett hvor gjestene måtte befinne seg.