Vil du bli en del av Wallmans Teamet?

Mens vi tar en velfortjent pause fra de glitrende showene og den fantastiske atmosfæren, benytter vi denne tiden til å forberede oss på en spennende høstsesong. Vi har store planer, og vi trenger flere dyktige og entusiastiske kollegaer til å bli med på laget vårt!

Vi søker nå etter flere stillinger som skal hjelpe oss med å gjøre Wallmans Oslo enda bedre. Har du lyst til å være en del av vårt dynamiske team? Vi ser etter både erfarne fagfolk og nye talenter som ønsker å utvikle seg i en av Norges mest unike arbeidsplasser.

Key Account Manager (KAM)

Har du en lidenskap for salg og kunderelasjoner? Som Key Account Manager hos oss vil du være ansvarlig for å bygge og vedlikeholde sterke relasjoner med våre viktigste kunder. Du vil jobbe strategisk for å sikre at våre samarbeidspartnere får den beste opplevelsen, samtidig som du bidrar til vekst og utvikling av Wallmans Oslo. Les mer og søk her

Booking- og kundeservicemedarbeider

Er du en problemløser med et smil om munnen? Vi trenger en dyktig medarbeider til vår booking- og kundeserviceavdeling. Du vil være første kontaktpunkt for våre gjester, og din oppgave er å sikre at hver eneste en får en magisk opplevelse, fra bestilling til siste show nummer. Les mer og søk her

Vi søker også:

Kokker:
Har du et hjerte for matlaging og en kreativ tilnærming til kulinariske opplevelser? Vi ser etter kokker som kan løfte matopplevelsen til nye høyder for våre gjester.

Servitører:
Er du serviceinnstilt, effektiv og elsker å jobbe i et hektisk miljø? Vi søker servitører som kan bidra til å gi våre gjester den beste opplevelsen.

Andre Superstjerner:
Vi er alltid på utkikk etter talentfulle personer som kan bidra med sine unike ferdigheter og engasjement. Hvis du tror du kan gjøre en forskjell hos oss, vil vi gjerne høre fra deg!

Wallmans som arbeidsplass

Wallmans Oslo er ikke bare en arbeidsplass; det er en arena for magiske øyeblikk og uforglemmelige opplevelser. Hos oss vil du bli en del av et tett sammensveiset team som jobber hardt for å gi gjestene våre en fantastisk kveld. Vi tilbyr et spennende og variert arbeidsmiljø med muligheter for personlig og profesjonell utvikling.

Er du klar for å bli en del av Wallmans Oslo-familien? Klikk på denne linken for mer informasjon om stillingene vi har ledige. Vi gleder oss til å høre fra deg og håper å ønske deg velkommen til vårt team snart!

Vi ønsker alle våre gjester og venner en fantastisk sommer, og vi ser frem til å åpne dørene igjen til høsten med nye krefter og spennende opplevelser.

Fortsatt god sommer 😊

Stine Engen
Daglig leder
Wallmans Oslo