SMITTEVERN I FOKUS PÅ WALLMANS

Vårt show går som normalt.

Dette er en gammel artikkel, med utdatert innhold

Det er viktig for oss og våre gjester at det er så trygt som mulig å tilbringe en kveld hos oss, derfor har vi korona-tilpasset opplevelsen for optimalt smittevern og optimal stemning.

Hos Wallmans får du en helaftens opplevelse uten å måtte flytte deg en meter. Vår jobb er blant annet å passe på at gjestene har alt de trenger ved bordene i løpet av kvelden, slik at det blir minimalt med bevegelse og mingling i lokalene. Så kom til oss, sett deg ned – og nyt kvelden. 

Vi følger FHI’s regler og anbefalinger og har gode rutiner for smittevern. Risikoen for smitte er størst når mange mennesker samles innendørs, uten at det er tilstrekkelig avstand mellom folk. På et serveringssted hvor gjester sitter i små grupper, med god avstand mellom grupper og innad i gruppen, er smitterisikoen liten. Risikoen øker når promillen øker, fordi gjestene kan glemme å holde avstand, og det kan bli mer mingling og bevegelse i lokalet. På Wallmans løser vi dette med å ha egne vakter som passer på både at både skjenkerettigheter og smittevern blir ivaretatt.

Fra og med torsdag 9. desember har vi antalls begrensninger på maks 200 personer. Våre lokaler tar i utgangspunktet 600 personer, så vi har god plass.

Foreløpig gjelder restriksjonene til 6. januar.

Ta kontakt med oss om det er noe lurer på vedrørende smittevern. 

BLE JULEBORDET AVLYST?

Planlegg julebordet på nyåret!

Alle fortjener og kose seg sammen med kollegene sine! Legg både underholdningen og restauranten til ett og samme sted sentralt i Oslo – og la andre ta seg av programmet – slik at du kan slappe helt av og nyte kvelden sammen med kollegaene dine!

UNDERHOLDNING UTENOM DET VANLIGE

Hos Wallmans Oslo får dere servert et helaftens show som dere vil kunne snakke om i lunsjen i lang tid fremover. Dette blir ikke et kjedelig julebord! Våre profesjonelle artister vet å underholde og å få publikum i festhumør, og det skal mye til for at dere ikke skal bli fristet til å trekke på smilebåndet, trampe takta og nynne med. Våre show har musikk for enhver smak, gammelt som nytt, slik at alle i selskapet vil få høre noe de liker i løpet av kvelden.

FLERRETTERS MENY

Men ingen julebord uten skikkelig julebord-mat! Vi tilbyr et flerretters festmåltid som blir preparert av våre dyktige kokker «i kulissene» – og som blir servert av våre glade artister fortløpende mellom shownumrene. Dersom noen i selskapet har allergier eller andre behov tar vi selvfølgelig også hensyn til det, bare si ifra på forhånd. Hos oss skal alle bli gode og mette. 

Her finner du info om firmafest på Wallmans

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for spørsmål eller booking av større arrangement.

Her kan du booke billetter fra januar til juni 2022.


Legg igjen en hyggelig kommentar