Endelig nytt show!

Ventetiden er endelig over! Etter nesten tre år med pandemi, og publikumssuksessen “Dirty Little Secrets”, har vi gleden av å ønske våre gjester velkommen til et helt nytt show: “Side show”!

Siden januar har vår eminente showansvarlig, nå også produsent for vårt nye show, vært i sin showboble. Nye koreografer, musikkgenier, kostymedesignere er nå i sluttfasen på sitt arbeid som skal presenteres om få dager. Vi er alle svært spente og hele huset står på hodet. Våre 3 dansere forsøker å finne sted å øve inn 10 forskjellige koreografier, et til hvert shownummer. Våre 6 sangere forsøker å finne et stille sted på huset for å øve inn sangene. I år har vi to fantastiske “hakeslipp-fremkallende” akrobater som kommer til å få deg til å sitte helt ytterst på stolen og følge med i spenning og fascinasjon.

La deg forføre av visuelt slående bilder, en intim atmosfære og et sprudlende ensemble.

Live musikk, forførende, eksplosiv dans og akrobatikk i verdensklasse står på menyen. Du vil oppleve musikk fra unge norske artister og produsenter via store soulikoner som Aretha Franklin, Stevie Wonder og Marvin Gaye til god gammeldags Rock ’n Roll.

I år har vi en ny og lekker flerretters meny, basert på lokale råvarer. Rettene blir servert mellom de ulike numrene og du vil kunne nyte maten mens underholdningen pågår. Det er mulig å velge mellom ulike vinpakker som et tillegg underveis i bookingen.

Vi lover at du vil forlate oss med alle følelsene utenpå kroppen og et stort smil om munnen. Unn deg selv en hyggelig datenight med kjæresten eller en feststemt tur ut med jobben eller vennegjengen. Vi gir deg en energiinnsprøytning du kan leve lenge på.

Leave happier
Våre dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.

Bookingen er åpen.
Sikre deg gode billetter hos oss på Wallmans allerede nå!

Velkommen til en kveld du sent vil glemme!