Vi bobler over av glede over å presentere vårt nye Dinnershow denne høsten: Art Pop!

Vårt team av showprodusenter, koreografer, artister, kostymedesignere og produksjonsteam jobber utrettelig for å gi deg en spesiell og unik opplevelse som du sent vil glemme.

Gjør deg klar for en altoppslukende opplevelse som kombinerer levende musikk, visuelt slående bilder og deilig mat for å ta deg med på en reise gjennom en morsom og annerledes kveld.

Fra det øyeblikket du går inn i vårt lokale, vil du være omgitt av bobler, spenning og forventning. Scenen er satt med dristige, iøynefallende design som garantert vil fange oppmerksomheten din. Når du slår deg til rette ved bordet ditt, vil du bli møtt med en meny med nøye utvalgte kulinariske herligheter som er både smakfulle og visuelt imponerende.

Art Pop er ikke bare et navn, men et konsept som vi mener perfekt fanger essensen av showet vårt. Vi bryter ned barrierene mellom høy og lavkultur og feirer mangfoldet og rikdommen i kunstneriske uttrykk i alle dens former. For med moderne musikk, sang, dans og akrobatikk i verdensklasse, er dette Dinnershowet garantert en fest for sansene dine. Vi inviterer gjestene våre til å utforske skjæringspunktene mellom disse forskjellige kunstformene og oppdage nye måter å sette pris på dem på.

Våre dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.

Vi har lyst til å gi deg den gode helgefølelsen, selv om du besøker oss på en onsdag eller torsdag. Og moroa slutter ikke når forestillingen gjør det. Etter showet inviterer vi deg til å komme ned på dansegulvet og groove til tonene fra vår DJ. Det er den perfekte måten å slippe løs og fortsette festen med venner eller kolleger. Hvem vet, kanskje det til og med kommer noen overraskelser på dansegulvet!

Gjør deg klar for en kveld som tar deg med på en reise gjennom Art Pops pulserende verden, fylt med imponerende bilder, deilig mat og høyenergiske dansenumre som får deg til å ønske å være med. Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av. Så sett av i kalenderen og bli med oss for en uforglemmelig kveld

Art Pop har premiere 25. august 2023 og vi lover det blir en ekstraordinær opplevelse og du kan allerede nå booke billetter.