Desember har rullet inn, og med det kommer den etterlengtede julebordsesongen.

Mens mange nyter festligheter og finner frem juledekorasjoner, jobber våre ansatte på høygir for å sørge for at hver fest blir minneverdig. La oss ta et øyeblikk til å sette pris på den innsatsen de legger ned, selv når andre fester og nyter livet.

Hektisk hverdag
Julebordsesongen er uten tvil en av de mest hektiske tidene på året for våre ansatte. Fra å forberede festlokaler til å servere deilig mat og drikke, er det en konstant strøm av aktiviteter som må koordineres. Alt dette skjer mens de fleste andre er ute og handler julegaver eller slapper av med venner og familie. Det er en travel tid, og det er de ansatte som står i frontlinjen for å sikre at gjestene får en uforglemmelig opplevelse.

Å jobbe når andre nyter
Mens mange av oss deltar på julebord og sosiale sammenkomster, er det viktig å huske på de som jobber bak kulissene for å gjøre disse arrangementene mulig. Våre ansatte jobber kvelder og helger for å skape magiske øyeblikk for andre. De står i varme kjøkken, balanserer tallerkener, og smilende håndterer alle gjestenes behov, selv når de selv kanskje helst vil være et annet sted. Det er dedikasjon og profesjonalitet som virkelig skiller dem ut.

Takknemlighet for fantastiske ansatte
I en tid der folk ofte tar det for gitt at julebordsesongen går som smurt, er det viktig å huske på de ansatte som gjør alt dette mulig. De fortjener en stor takk for sitt harde arbeid, dedikasjon og engasjement. Uten dem ville ikke julebordsesongen være den samme. Vi er heldige som har et team av så talentfulle og dedikerte mennesker som gjør alt de kan for å spre glede og feststemning.

Så, mens vi selv nyter julebordsesongen, la oss rette vårt fokus mot de ansatte som gjør det hele mulig.

La oss være takknemlige for den harde jobben de legger ned, selv når de gir opp sin egen festtid for å sørge for at våre arrangementer blir en suksess. Dette er en tid å løfte frem og anerkjenne deres innsats, og vise dem den takknemligheten de virkelig fortjener.

Julebordsesongen handler ikke bare om fest og moro; den handler også om å sette pris på de som jobber bak kulissene for å skape magien.

Med ønsker om en god førjulstid og en god jul, alle sammen!

Stine Engen
Daglig Leder
Wallmans Oslo