Fra venstre: Hampus, Aleks, Elin, Nathalie, Andrea, Emelie, Petter, Maria og Robin.

Første uken: hva skjedde?

Den første uken av rep-perioden (perioden artistene øver inn det nye showet. Red. anm.) på Wallmans er alltid like spennende. Artistene møtes igjen etter kollasjoneringen og skal nå begynne å øve inn hele ni shownumre på kun fire uker. Det er er mange tanker og spørsmål i forkant av denne perioden. Hvem er det jeg egentlig skal jobbe med? Hva skjer denne uken? Hva kan jeg forvente meg? og “Herregud, så skummelt!”.

Hva har skjedd denne uken?

Den første uken har gått over all forventning. Både artistene på Wallmans, koreografene, kjøkkenet og produsenten har fått kjørt seg. Det er mye som skal på plass til premieren 23. august, men allerede nå kan vi se at denne sesongen sannsynligvis blir den beste sesongen Wallmans Oslo har hatt på mange, mange år. Det er et enormt høyt nivå blandt årets ensemble – og alt løftes flere hakk.

Uken startet med et fellesmøte, omvisning og lunsj. Så delte artistene seg og startet å øve inn vårt nye AC/DC-nummer med danser og koreograf, Andrea Ulvenstål (@andreaulvenstal), og artist Robin Blomgren (@robin_rio_blomgren) i spissen.

Artistene har også hatt en runde med kostymeprøver med vår dyktige designer Karen Christoffersen (@KarenChristoffersen). De ble tatt mål av og fikk prøve det som til slutt skal bli de endelige kostymene.

Første dagen i det vi kaller “Rep-perioden” – og alle er endelig samlet igjen.
Emelie, Aleks og Nathalie har okkupert dansesalen store deler av uken.
En liten sneak peek på kostymene denne sesongen.
Oi oi, for noen støvler! Disse skal brukes i AC/DC-nummeret.

Følg med på Instagram (@WallmansOslo) denne uken også! Nå øver artistene inn åpningsnummeret vårt som er intet annet enn The Greatest Showman. Hele gårsdagen satt administrasjonen med gåsehud langt opp i hårfestet og fulgte med.

Dette blir så bra!