– De fikser alt. Alltid!

– Når lysene slukker, og showet setter i gang – da er det helt magisk!
David Kurtz har arrangert flere store fester på Wallmans, og det har han tenkt til å fortsette med.

– Vi har arrangert Grand Travel Awards (GTA) på Wallmans i flere år på rad, og jeg har allerede signert for neste års utdeling, forteller Kurtz.
– Wallmans er «spot on»!

reiselivets oscar-utdeling

David Kurtz er salgs- og markedsdirektør i Reis og Travel News Magazine, og i januar hvert år arrangerer han Grand Travel Award, som av bransjen bare omtales som reiselivets Oscar-fest. De siste fem årene har den store festaftenen blitt arrangert på Wallmans.

david kurtz grand travel award wallmans
Inviterer til fest: David Kurtz har arrangert flere store fester på Wallmans og er strålende fornøyd.
– De fikser alt – de rydder til og med opp dagen etterpå, David Kurtz og ler.

– Etter fem år, har vi blitt godt kjent med hverandre. Det er lite frem og tilbake, og prosessen blir bare enklere og enklere for hvert år. Jeg ser showet flere ganger i forkant av festene, og plukker ut de numrene som passer best til vår prisutdeling. Så setter jeg meg ned med eventprodusentene, syr sammen festen fra begynnelse til slutt, og gjør noen justeringer underveis. Menneskene på Wallmans vet hva de driver med, og de vet hva vi vil ha. Servicen er uovertruffen, og betjeningen har ikke ordet nei i sitt vokabular. De fikser alt. Alltid!

alle gjestene vil tilbake

Publikum elsker den årlige prisutdelingen, og er raske med å sikre seg billetter. Pågangen til årets Grand Travel Awards 25-årsjubileum var enorm, og allerede en måned før arrangementet, var alle bord booket. Hele 400 gjester fikk servert et tre retters måltid, og et helt nytt og forrykende show.

– Årets show er helt fantastisk – med flotte kostymer og prestasjoner! Til prisutdelingen vår kommer det mennesker fra hele verden. Dette er folk som er på flerfoldige show i løpet av året, og mange av dem sier: «Dette er det beste jeg har sett!». Gjestene våre skryter av maten, stedet, showet – alt. De vil tilbake til Wallmans, forteller Kurtz

– Menneskene på Wallmans vet hva de driver med,
og de vet hva vi vil ha.

David Kurtz, salgs- og markedsdirektør, Reis og Travel News Magazine
Pyntet: Salongen er duket og klar for Grand Travel Award – og til å imot drøye 400 festglade mennesker.

len deg tilbake og nyt!

Kristian Larsen som er showansvarlig og eventprodusent hos Wallmans, har arrangert flere av GTA-festene.

– Akkurat som GTA, nevner også de aller fleste kundene våre at de setter spesielt pris på at vi er «hands-on» og følger dem opp fra første planleggingsmøte til gjennomført event. Vi jobber med å tenke på alt, slik at kundene skal slippe å tenke på noe. Vi har kontrollen på mat, tider, pynting og teknikk så de kan slappe av og ta seg et glass vin. I stedet for søvnløse netter og masse fritid som går bort i planlegging, skal kunden bare lene seg tilbake og nyte kvelden. Det er jo tross alt derfor man arrangerer fest. Fordi det skal være gøy, sier Larsen. 

len deg tilbake og nyt!

Hos Wallmans er det stor valgfrihet og mange muligheter til å skreddersy arrangementene. De har både underholdning og teknikk inhouse, noe som gjør det prisgunstig uten at det går utover kvaliteten.

– Skal man booke eventbyrå, venue og teknikk, løper kostnadene fort. Hos Wallmans har vi alt under samme tak og det er egentlig bare fantasien som setter grenser for hva vi kan få til. Vi kan kjøre et «vanlig» dinnershow med underholdning fra Wallmans eller vi kan ha prisutdeling, konferanser, stand-up show, storband, moteshow, messe, nattklubb-konsepter, konsert, skumparty eller salsakurs, forteller Larsen.

David Kurtz har allerede bestilt Wallmans til neste års arrangement. Han savner ingen ting.
– Jo, jeg savner 200 sitteplasser til, sier David Kurtz og ler.
– Nei da, jeg liker at det er eksklusivt!