Siste mulighet til å oppleve årets show!

Hei alle sammen!

Vi nærmer oss slutten av sesongen her hos Wallmans, og det er snart siste sjanse til å oppleve årets spektakulære show. Fra august til juni har vi gledet våre gjester med fantastiske forestillinger, og vi kan allerede nå røpe at neste sesong blir minst like magisk.

Et glimt bak sceneteppet
Det er mye som foregår bak kulissene som dere kanskje ikke er klar over. Vår showprodusent, Kristian Larsen, har jobbet iherdig med neste sesongs produksjon i lang tid. Akkurat nå faller de siste bitene på plass, og kontoret vårt er fylt med inspirerende moodboards. Temaet for neste år inkluderer rulleskøyter, 90-tallsklær, perlekjeder, og mye moro. Vi har til og med gått til innkjøp av robotkostymer og cowboyhatter for våre gjester!

Kreativitet og fantasi i høysetet
Kostymedesignerne våre har virkelig fått en utfordring, men de har også fått muligheten til å utfolde sin kreativitet og fantasi. Vi kan allerede nå levende forestille oss de fantastiske kostymene som vil pryde scenen til neste år. Det blir en spennende miks av gamle og nye artister som kommer til å skape en helt spesiell atmosfære her på Wallmans.

Energi og forventning
Backstage kan man virkelig kjenne på energien. Det er en blanding av forventning til de nye spennende tidene som kommer og mimring over alle de gode stundene vi har hatt denne sesongen. For artistene våre er dette en drøm som har blitt realitet. De har dedikert både utdannelse og fritid til dette, og nå får de leve ut drømmen sin og skape magiske øyeblikk for dere, våre kjære gjester.

Siste mulighet
Så, hvis du ennå ikke har sett årets show, eller om du vil oppleve magien en siste gang før vi runder av sesongen, er tiden inne nå. Kom og bli en del av Wallmans-universet, nyt en uforglemmelig kveld og skap minner sammen med oss.

Vi gleder oss til å se deg her, og vi lover at du vil bli blendet av både nåværende og kommende forestillinger.

Velkommen til Wallmans – hvor drømmer blir til virkelighet!

Stine Engen
Daglig leder
Wallmans Oslo