Fortryllende show og god mat!

“Var der på firmafest og hadde det helt utrolig hyggelig! Nydelige omgivelser og servitørene var superbra. Makan til service har jeg ikke vært borti på lenge. Vi fikk varm mat og drikkene kom med jevne mellomrom. Følte oss godt i varetatt. Showet tok pusten fra deg og løftet hele opplevelsen til nye høyder. Dette må oppleves minst en gang. Det er min andre gang.”
Tina S.


“Bra show og utrolig god mat. Litt danskebåtstemning, men på en bra måte! Mange av gjestene som også satt og danset på stolene under shoVi var der i går for første gang og ble imponert over den høye stemningen og hvor godt vi ble ivaretatt. Deilig mat, god vin og et superfint show som dro oss opp fra stolene og i dans. Takker spesielt Sebastian for den gode servicen og omtanken han viste vårt bord🤗
Anbefales på det sterkeste 🌹”
Lene H.

“Var litt skeptisk når vi kom men vi hadde verdens beste artist og servitør til å passe på oss. Maten ble en sterk 9 og show med resten 10. Stor takk til Nikolas og resten av staben for en nydelig kveld”
Tommy D.

“Denne opplevelsen unner du deg! En smakfull fireretter akkompagnert med vinpakke eller en alkoholfri drikkepakke. Artistene leverer her et sterkt show spekket av imponerende opptredener. Dette anbefaler jeg på det sterkeste!”
Bjørn A.

“Kjempebra atmosfære 👍 Show er amazing! Maten var utrolig god!!! Anbefales både til stort selskap og til et enkelt par”

“Dette må bare oppleves. Finnes ikke ord som beskriver stedet, oppredning, servering. Hit må alle ta en tur.”
Gladys B.

“Nydelig mat. Herlig glitrende og hot show! Kjempeflinke sangere/ servitører! Aldeles verdt besøket.”
M.E.

“Topp underholdning, veldig flinke artister. Hadde en kjempefin kveld!”
Erik T.

“Fantastisk, utrolig, storslagent show! 🤩 Vi var med kollegaer 8 Oktober og showet var helt sykt bra, vi koste oss masse og håper å kunne ta en tur igjen 😁”
Monica S.

“Magisk🤩👌💫 Fantastisk opplevelse med nydelig mat og drikke🥂🥳🤗”
Jeanette D.

“Som et Kinderegg 😁 full opplevelse 👍”
Egil K. E.

Les flere anmeldelser på Google.