Kurs og konferanser

Planlegger du et bedriftsarrangement som konferanse, kurs, kick-off, firmafest, produktlansering eller ledersamling i Oslo? Eller trenger tips og ideer til julebord og/eller sommerfesten? Hos Wallmans Oslo tilrettelegger vi for alle mulige sosiale aktiviteter med jobben og arbeidsplassen.

ved å legge arrangementet til wallmans, kan dere lene dere tilbake og la oss planlegge alt

Vi gjør det enkelt for deg å sette fokus på det som er viktig, enten det er de ansatte, kunder eller samarbeidspartnere. Ved slike begivenheter er det flere ting som er viktig. Ved siden av det faglige spiller god mat, noe godt i glasset og en fin atmosfære en stor rolle for et vellykket arr                                  angement. Hos oss får du en egen prosjektleder som tar seg av planleggingen fra A-Å, bestilling av rekvisitter som fotovegg, ballonger, invitasjoner og mye mer.

restaurant med underholdning

Vi ordner underholdning til julebordet, jobbfesten eller seminaret. Du kan selv velge om du ønsker hele eller deler av showet vårt som en del av arrangementet. Vi kan også skreddersy menyen etter deres ønsker, enten dere ønsker én eller tre retter til middagen. Vi har en sesongbasert meny som baseres på de beste råvarene sesongen har å by på.

Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hvor mange og når dere ønsker å ha arrangementet, så fikser vi resten!

Kurs og konferanselokaler

Bedriftsarrangement?

Ta kontakt med oss!