Kurs og konferanser

Planlegger du et bedriftsarrangement som konferanse, kurs, kick-off, firmafest, produktlansering eller ledersamling i Oslo? Eller trenger tips og ideer til julebord eller sommerfesten? Hos Wallmans Oslo tilrettelegger vi for alle mulige sosiale aktiviteter med jobben og arbeidsplassen.

LEGG arrangementet til wallmans, len dere tilbake og la oss planlegge alt

Vi gjør det enkelt for deg å sette fokus på det som er viktig, enten det er de ansatte, kunder eller samarbeidspartnere. Ved slike begivenheter er det flere faktorer som er viktige. Ved siden av det faglige spiller god mat, noe godt i glasset og en fin atmosfære en stor rolle for et vellykket arrangement. Hos oss får du en egen prosjektleder som tar seg av planleggingen fra A-Å, bestilling av rekvisitter som foto-vegg, ballonger, invitasjoner og mye mer, slik at du kan konsentrere deg om programmet og innholdet.

restaurant med underholdning

Vi ordner også underholdning til julebordet, jobbfesten eller seminaret. Du kan selv velge om du ønsker hele eller deler av showet vårt som en del av ditt arrangement. Vi kan også skreddersy menyen etter deres ønsker, enten dere ønsker én eller tre retter til middagen. Vi har en sesongbasert meny som baseres på de beste råvarene sesongen har å by på.

Møte- og konferanselokaler sentralt i Oslo

Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hvor mange dere er og når dere ønsker å ha arrangementet, så fikser vi resten. Vi har både møtelokaler og konferanselokaler for små og store samlinger, og vi tilrettelegger fasilitetene etter deres behov. Med restaurant, møtelokaler og god underholdning under ett og samme tak, slipper dere å reise byen rundt og du trenger dermed ikke å bekymre deg for tidsplanen eller at deltakerne ikke finner fram. Enklere blir det ikke!

Kurs og konferanselokaler

Bedriftsarrangement?

Ta kontakt med oss!