Anledninger

arrangere lønningspils, julebord eller kick-off I OSLO?

Skal du arrangere en sosial sammenkomst med jobben og trenger inspirasjon og tips til hva dere skal gjøre og hvor dere skal legge arrangementet? Ønsker dere et lokale med matservering og underholdning? Ta kontakt med oss! Vi tar oss av planleggingen for deg.

Ta kontakt med oss!

hvor skal du ha arrangementet med jobben? hos wallmans, så klart!

Arrangerer du sommerlunsj, julebord, lønningspils eller kick-off med jobben og trenger et sted å ha det? Da kan det være godt å vite at Wallmans Oslo har både festlokale, matservering, nattklubb og show under ett og samme tak. Du trenger ikke stresse med matlaging, borddekking eller et program for kvelden. Ønsker dere booke et bord eller kanskje leie et lokale? Uansett så fikser vi festen for deg.
Det eneste du trenger å gjøre er å oppgi hvor mange dere blir og når dere ønsker å komme.

Vi har hatt mange ulike arrangementer og anledninger hos oss. Alt fra større bedriftssamlinger, lønningspils til små sommerlunsjer. Alt med stor suksess.

tIPS TIL kick-off med jobben

Når det planlegges større begivenheter med jobben, er det flere ting som er viktig for at dagen eller kvelden blir vellykket. God mat, noe godt i glasset, godt selskap og en fin atmosfære rundt det hele. Vi tar oss av planleggingen ned til minste detalj og sikrer at kvelden blir som dere ønsker.
Vi har en sesongbasert meny som vi enkelt tilpasser de ulike behovene, enten det er allergier eller andre preferanser.
Vi hjelper dere med med invitasjoner, lyd- og lys-oppsett, serveringspersonell, underholdning til maten og mye mer.
Ta kontakt med oss for å høre mer om hva vi kan gjøre for deg og bedriften din.

Leie et lokale?

Vi har flere ulike lokaler til leie.
Les mer om lokalene her.

Bedriftsarrangement?

Ta kontakt med oss!