Lønningspils og mindre samlinger

Trenger du tips til sosiale aktiviteter med jobben? Eller trenger du bare å leie et møterom eller chambre separé til en hyggelig workshop? Da behøver du ikke å lete lenger. Foruten å leie ut kurs og konferanselokaler tilbyr vi nemlig også lokaler og tilretteleggelse av mindre, sosiale arrangementer som lønningspils, møter og avslutninger for bedrifter. Vi skreddersyr alt etter deres behov!

Lønningspils og avslutning med jobben

Når kollegaer skal ut og hygge seg sammen er det viktig at arrangementet blir godt ivaretatt, uansett om dere skal ha en uformell lønningspils, ha heldagsmøte, eller ønske en ansatt lykke til videre i ny jobb. Her spiller god mat og drikke spiller en sentral rolle. Hos oss kan du fritt velge om du ønsker én-, to- eller tre retter av vår sesongbaserte meny, hvor vi selvfølgelig tar hensyn til allergier eller andre behov. Ikke minst har dere muligheten til å håndplukke shownumre med en eller flere av våre talentfulle artister som virkelig setter prikken over i’en på arrangementet!

Lett å leie møterom og chambre separé

Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss og informere oss om hvor mange dere blir, og hva dere ønsker ut av samlingen. Vi ordner resten – uansett om du planlegger møter og workshops på dagtid eller sosiale samlinger på kveldstid. Vårt møterom og chambre separé ligger sentralt til i Oslo rett i nærheten av Mølla parkeringshus og Biermannsgate trikkestopp. I tillegg finner du sjeldent mer sjarmerende og historiske møtelokaler, da dette tidligere huset det som før var turbinen i Mølla – hvor de gamle mursteinsveggene og glassvinduene fortsatt er godt ivaretatt. Her har dere også muligheten til åpne dørene på lokalet og på fine dager nyte godt av synet av fossen som bruser rett utenfor.

Ta kontakt med oss for booking