Tips til julebordplanleggere!

Julebord med jobbeN?

Leter du etter et sted å legge julebordet med jobben til? Et sted som gjerne har matservering og underholdning? Som helst også gir alle skikkelig julestemning ? Da har du kommet til rett sted!

Send oss en forespørsel på

julebord

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Her er et hett julebord-tips: Legg både underholdningen og restauranten til ett og samme sted sentralt i Oslo – og la andre ta seg av programmet – slik at du kan slappe helt av og nyte kvelden sammen med kollegaene dine!

Julebord-underholdning utenom det vanlige

Hos Wallmans Oslo får dere servert et helaftens show som dere vil kunne snakke om i lunsjen i lang tid fremover. Dette blir ikke et kjedelig julebord! Våre profesjonelle artister vet å underholde og å få publikum i festhumør, og det skal mye til for at dere ikke skal bli fristet til å trekke på smilebåndet, trampe takta og nynne med. Våre show har musikk for enhver smak, gammelt som nytt, slik at alle i selskapet vil få høre noe de liker i løpet av kvelden.

Flerretters julebord-meny

Men ingen julebord uten skikkelig julebord-mat! Vi tilbyr et flerretters festmåltid som blir preparert av våre dyktige kokker «i kulissene» – og som blir servert av våre glade artister fortløpende mellom shownumrene. Dersom noen i selskapet har allergier eller andre behov tar vi selvfølgelig også hensyn til det, bare si ifra på forhånd. Hos oss skal alle bli gode og mette.

samlet selskap hele kvelden

Når underholdningen har hatt sitt avslutningsnummer eller desserten er spist, skjer det ofte at selskapet begynner å spre seg på jakt etter andre steder å fortsette festen. Hos Wallmans Oslo slipper du dette, for etter showet åpner vi nemlig scenen og dansegulvet for publikum – vi blir en nattklubb! Mer komfortabelt blir det ikke. Penskoene kan være på hele kvelden om dere vil, eller dere kan sparke dem av for å danse lettere – når dere slipper å farte fra restaurant og underholdning til nattklubb i vinternatten blir alle terskler litt lavere!

julebord wallmans
  • Julebord

derfor velger over 11 000 å ha julebordet på wallmans

Julebord med jobben er en viktig dag i kalenderen for mange bedriftseiere og bedriftsansatte. At så mange legger julebordet sitt på Wallmans år etter år, synes vi er veldig stas. Hvorfor kommer de igjen år etter år? Fordi vi oppfyller de største kravene til en minnerik helaften på byen.

sjekkliste for arrangementer firmafest
  • Firmafest

Sjekkliste for et vellykket arrangement

Det er mye å tenke på når en firmafest eller et annet event skal planlegges. I jungelen av ting du bør huske på, har vi laget en enkel og oversiktlig sjekkliste over hva du bør tenke på når.