Kurs og konferanser

Planlegger du et bedriftsarrangement som kurs, konferanse, kick-off, firmafest, produktlansering eller ledersamling i Oslo? Hos Wallmans Oslo tilrettelegger vi for alle mulige sosiale aktiviteter med jobben. Vi gjør det enkelt for deg å sette fokus på det som er viktig, enten det er de ansatte, kunder eller samarbeidspartnere. Du får utdelt en egen prosjektleder hos oss som du kan overlate alt det praktiske til, slik at du er trygg på at alt fungerer og går etter planen under ditt arrangement.

restaurant med underholdning

I tillegg til kurs- og konferanselokaler, har Wallmans Oslo fordelen med å ha restaurant og underholdning på samme sted. Vi har en sesongbasert meny som baseres på de beste råvarene som årstiden har å by på, og vi kan tilpasse antall retter fra én til tre stykker etter ønske. Vi tar også selvsagt hensyn til eventuelle allergier eller andre behov. I tillegg ordner vi gjerne underholdning til ditt bedriftsarrangement, med våre dyktige show-artister innen sang og dans. Du velger selv om du ønsker hele eller deler av showet vårt som en del av programmet ditt.

Møte- og konferanselokaler sentralt i Oslo

Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hvor mange dere er og når dere ønsker å ha arrangementet, så fikser vi resten. Vi har både møtelokaler og konferanselokaler for små og store samlinger, og vi tilrettelegger fasilitetene etter deres behov. Med restaurant, møtelokaler og god underholdning under ett og samme tak, slipper dere å reise fra sted til sted og du trenger dermed ikke å bekymre deg for tidsplanen eller at deltakerne ikke finner fram. Enklere blir det ikke!

Ta en titt på lokalene våre

Bedriftsarrangement?

Ta kontakt med oss!