Dinnershow

6. januar – 17. juni

La deg forføre av visuelt slående bilder,
en intim atmosfære og et sprudlende ensemble

Live musikk, forførende, eksplosiv dans og akrobatikk i verdensklasse står på menyen. Du vil oppleve musikk fra unge norske artister og produsenter via store soulikoner som Aretha Franklin, Stevie Wonder og Marvin Gaye til god gammeldags Rock ’n Roll.

Firmafest og julebord

Ta kontakt med oss for å starte planleggingen nå!

En kveld på Wallmans

Kunne du tenke deg en kveld litt utenom det vanlige, der du får en utsøkt flerretters meny samtidig som et stjernepakket show utarter seg på scenen? Da har du kommet til rett sted. Vi streber etter å alltid levere en opplevelse for alle sanser, både i maten vi serverer, underholdningen og stemningen i salongen. Du er midtpunktet denne kvelden. Vi garanterer deg en uforglemmelig kveld, enten du er her med venner og familie, eller har et bredriftsarrangement med hele jobben.

NYDELIG FLERRETTERS MENY SERVERT AV ARTISTENE

Det legges mye kjærlighet i maten som lages hos Wallmans Oslo. I prisen inngår en nydelig flerretters meny som baserer seg på de beste råvarene sesongen har å by på. Vi sikter høyt og ønsker å overraske og tilfredsstille deres forventninger.

Showet

Artistene våre leverer et internasjonalt show i verdensklasse. Alt fra det intime til det storslåtte. La deg forføre og kjenn på gleden som kommer snikende. Leave Happier.

Takk for en herlig kveld med dyktige og profesjonelle artister. Et fyrverkeri av en forestilling med sang, dans og akrobatikk. Uforglemmelig!

– Birgitta Bjerke