• Galla

Se hvem som dukket opp på den røde løperen

Kjendisfaktoren var høy og stemningen stod i taket på vår Gallapremiere i kveld! Dette er en tradisjon vi ser frem mot hvert år, og i år kunne vi presentere et splitter nytt show.

Live musikk, forførende, eksplosiv dans og akrobatikk i verdensklasse stod på menyen og våre gjester fikk oppleve musikk fra unge norske artister og produsenter via store soulikoner som Aretha Franklin, Stevie Wonder og Marvin Gaye til god gammeldags Rock ’n Roll.

Mange takk for at dere var med og gjorde dette til en magisk kveld for oss alle!


«Denne opplevelsen unner du deg! En smakfull meny akkompagnert med vinpakke eller en alkoholfri drikkepakke. Artistene leverer her et sterkt show spekket av imponerende opptredener. Dette anbefaler jeg på det sterkeste!»

– Bjørn Preben A, 12.4.2022

mest leste artikler:

«Dritbra konsept hvor du får mye for pengene. Stedet serverer glitter, glam, musikk og show, med god mat, høy stemning og fargeglade drinker. Kelnerne danser på bordet. Vi burde hatt flere slike steder i Norge.»

– Stein Erik P., 1.8.2022

«Fantastisk sted! God mat i passe posjoner, og en smilende og oppmerksom servitør. Showet var over all forventning! Sang, dans og akrobatikk i verdensklasse! Et besøk her blir tradisjon fra nå av.»

– Marianne O., 2.6.2022

«Var der på firmafest og hadde det helt utrolig hyggelig! Nydelige omgivelser og servitørene var superbra. Makan til service har jeg ikke vært borti på lenge. Vi fikk varm mat og drikkene kom med jevne mellomrom. Følte oss godt i varetatt. Showet tok pusten fra deg og løftet hele opplevelsen til nye høyder. Dette må oppleves minst en gang. Det er min andre gang.»

– Tina Alexandra N., 15.5.2022

book
Billetter

Nyhetsbrev

Legg igjen en hyggelig kommentar