• Julebord

Eget julebord med jobben på Wallmans Oslo

Vi lager tidenes beste julebord eller firmafest skreddersydd for dere – uansett tema for festen.

La Wallmans magiske verden hente deg rett inn i den gode julestemningen. Vårt fantastiske show sammen med en smakfull smakfull 5-retters meny vil legge en feststemt ramme rundt deres arrangement hele året.

Vi har plass til 600, men skaper den perfekte festen for 100 også.

Ta kontakt med oss på tlf. 23 22 65 90 eller booking@wallmans.no.

Leave happier
Våre dyktige servitører og serverende artister sørger for at alle får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.

«Denne opplevelsen unner du deg! En smakfull meny akkompagnert med vinpakke eller en alkoholfri drikkepakke. Artistene leverer her et sterkt show spekket av imponerende opptredener. Dette anbefaler jeg på det sterkeste!»

– Bjørn Preben A, 12.4.2022

mest leste artikler:

«Dritbra konsept hvor du får mye for pengene. Stedet serverer glitter, glam, musikk og show, med god mat, høy stemning og fargeglade drinker. Kelnerne danser på bordet. Vi burde hatt flere slike steder i Norge.»

– Stein Erik P., 1.8.2022

«Fantastisk sted! God mat i passe posjoner, og en smilende og oppmerksom servitør. Showet var over all forventning! Sang, dans og akrobatikk i verdensklasse! Et besøk her blir tradisjon fra nå av.»

– Marianne O., 2.6.2022

«Var der på firmafest og hadde det helt utrolig hyggelig! Nydelige omgivelser og servitørene var superbra. Makan til service har jeg ikke vært borti på lenge. Vi fikk varm mat og drikkene kom med jevne mellomrom. Følte oss godt i varetatt. Showet tok pusten fra deg og løftet hele opplevelsen til nye høyder. Dette må oppleves minst en gang. Det er min andre gang.»

– Tina Alexandra N., 15.5.2022

book
Billetter

Nyhetsbrev

Legg igjen en hyggelig kommentar