• Dinner & Show

Endelig nytt show!

Ventetiden er endelig over! Etter nesten tre år med pandemi, og publikumssuksessen «Dirty Little Secrets», har vi gleden av å ønske våre gjester velkommen til et helt nytt show: «Side show»!

Siden januar har vår eminente showansvarlig, nå også produsent for vårt nye show, vært i sin showboble. Nye koreografer, musikkgenier, kostymedesignere er nå i sluttfasen på sitt arbeid som skal presenteres om få dager. Vi er alle svært spente og hele huset står på hodet. Våre 3 dansere forsøker å finne sted å øve inn 10 forskjellige koreografier, et til hvert shownummer. Våre 6 sangere forsøker å finne et stille sted på huset for å øve inn sangene. I år har vi to fantastiske «hakeslipp-fremkallende» akrobater som kommer til å få deg til å sitte helt ytterst på stolen og følge med i spenning og fascinasjon.

La deg forføre av visuelt slående bilder, en intim atmosfære og et sprudlende ensemble.

Live musikk, forførende, eksplosiv dans og akrobatikk i verdensklasse står på menyen. Du vil oppleve musikk fra unge norske artister og produsenter via store soulikoner som Aretha Franklin, Stevie Wonder og Marvin Gaye til god gammeldags Rock ’n Roll.

I år har vi en ny og lekker 5-retters meny, basert på lokale råvarer. Rettene blir servert mellom de ulike numrene og du vil kunne nyte maten mens underholdningen pågår. Det er mulig å velge mellom ulike vinpakker som et tillegg underveis i bookingen.

Vi lover at du vil forlate oss med alle følelsene utenpå kroppen og et stort smil om munnen. Unn deg selv en hyggelig datenight med kjæresten eller en feststemt tur ut med jobben eller vennegjengen. Vi gir deg en energiinnsprøytning du kan leve lenge på.

Leave happier
Våre dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.

Bookingen er åpen.
Sikre deg gode billetter hos oss på Wallmans allerede nå!

Velkommen til en kveld du sent vil glemme!

«Denne opplevelsen unner du deg! En smakfull meny akkompagnert med vinpakke eller en alkoholfri drikkepakke. Artistene leverer her et sterkt show spekket av imponerende opptredener. Dette anbefaler jeg på det sterkeste!»

– Bjørn Preben A, 12.4.2022

mest leste artikler:

«Dritbra konsept hvor du får mye for pengene. Stedet serverer glitter, glam, musikk og show, med god mat, høy stemning og fargeglade drinker. Kelnerne danser på bordet. Vi burde hatt flere slike steder i Norge.»

– Stein Erik P., 1.8.2022

«Fantastisk sted! God mat i passe posjoner, og en smilende og oppmerksom servitør. Showet var over all forventning! Sang, dans og akrobatikk i verdensklasse! Et besøk her blir tradisjon fra nå av.»

– Marianne O., 2.6.2022

«Var der på firmafest og hadde det helt utrolig hyggelig! Nydelige omgivelser og servitørene var superbra. Makan til service har jeg ikke vært borti på lenge. Vi fikk varm mat og drikkene kom med jevne mellomrom. Følte oss godt i varetatt. Showet tok pusten fra deg og løftet hele opplevelsen til nye høyder. Dette må oppleves minst en gang. Det er min andre gang.»

– Tina Alexandra N., 15.5.2022

book
Billetter

Nyhetsbrev

Legg igjen en hyggelig kommentar