wallmans oslo show underholdning 20 år
  • Firmafest

Det er på tide å gjøre noe sammen med kollegene igjen.

Wallmans serverer et minne for livet, med utsøkt mat og underholdning på høyt nivå.

Latter. Tårer. Glede. Samhold. En kveld med kollegene på Wallmans er mye mer enn en vanlig firmafest. God mat og flere forrykende sceneshow setter hele følelsesspekteret i sving i løpet av kvelden.

– Det har vært tøffe tider for både arbeidsgivere og arbeidstakere. Nå er tiden inne for å gjøre noe sammen. Etter lang tid med distansering opplever vi nå at sosial omgang med kolleger er enda mer ettertraktet enn før pandemien, sier daglig leder for Wallmans Oslo, Cecilie Trøan Kjelsaas.

Wallmans er en av Norges største restauranter, perfekt for sammenkomster med opptil 586 deltakere.

Wallmans konsept består av en deilig fireretters meny som blir servert mellom spektakulære shownumre i alle slags sjangre. Underholdningen kan tilpasses bedriftens ønsker og behov, uansett om det dreier seg om prisutdelinger, produktlansering, julebord eller en vanlig firmafest.

Fokuset er naturligvis også stort på å overholde gjeldende smittevernregler. Alle arrangementer er korona-tilpasset for optimal trygghet – og optimal stemning. Målet er at de besøkende skal gå hjem litt gladere enn de var da de kom.

– Gjestene blir ivaretatt og sett hele kvelden, og er en del av festen. Vi underholder fra du kommer inn til du går ut, sier Kjelsaas.

Vi åpnet sesongen 27. august, og er klare for å hjelpe deg som ønsker å booke en kveld som vil bli minnerik for alle i organisasjonen.

Ta kontakt med Pål Fineide på telefon 455 02 178 eller mail pal.fineide@wallmans.com

Mer informasjon om firmafest hos Wallmans

«Denne opplevelsen unner du deg! En smakfull meny akkompagnert med vinpakke eller en alkoholfri drikkepakke. Artistene leverer her et sterkt show spekket av imponerende opptredener. Dette anbefaler jeg på det sterkeste!»

– Bjørn Preben A, 12.4.2022

mest leste artikler:

«Dritbra konsept hvor du får mye for pengene. Stedet serverer glitter, glam, musikk og show, med god mat, høy stemning og fargeglade drinker. Kelnerne danser på bordet. Vi burde hatt flere slike steder i Norge.»

– Stein Erik P., 1.8.2022

«Fantastisk sted! God mat i passe posjoner, og en smilende og oppmerksom servitør. Showet var over all forventning! Sang, dans og akrobatikk i verdensklasse! Et besøk her blir tradisjon fra nå av.»

– Marianne O., 2.6.2022

«Var der på firmafest og hadde det helt utrolig hyggelig! Nydelige omgivelser og servitørene var superbra. Makan til service har jeg ikke vært borti på lenge. Vi fikk varm mat og drikkene kom med jevne mellomrom. Følte oss godt i varetatt. Showet tok pusten fra deg og løftet hele opplevelsen til nye høyder. Dette må oppleves minst en gang. Det er min andre gang.»

– Tina Alexandra N., 15.5.2022

book
Billetter

Nyhetsbrev

Legg igjen en hyggelig kommentar