• Dinner & Show

Nå har vi gjennomført auditions for våre nye artister!

Årets auditions ble gjennomført nesten 100% digitalt i år og det var en ny opplevelse for oss. Både gjennom innsendte bidrag og vi har truffet folk på Zoom og Facetime. Det har vært veldig interessant å lære seg en ny måte å jobbe på. Og vi har blitt kjent med kandidatene på en litt annen måte enn vanlig og det har vært spennende. Hundrevis av talenter har vist frem det de kan, og det var høyt nivå!

Vi starter allerede nå arbeidet med å forberede oss for ny sesong i august. Kostymer skal sys og fikses, tekster og noter skal pugges og koreografi skal læres og terpes. Vår kostymedesigner er allerede i gang med å ta mål av artistene. Også dette på en ny måte med smittevernshensyn og alt det vi er så lei av!

Vårt ensemble består av 9 artister.

4 sangere:
Elin Malmgren
Amanda Claire Murano
Petter Ullerstam og
Sebastian Sundberg

3 dansere:
Sara Bergström
Alicia Widlund og
Michelle Holmström

Og sist men ikke minst så er vi heldige som i år igjen får gleden av å ha våre fantastiske sirkusartister, Duo Creative eller Zibi og Mike på scenen i Mølleparken.

Les mer om artistene

«Fantastisk kveld! Dyktige artister og eksepsjonelt god stemning fra A-Å. Perfekt aften med gode venner. Løp og kjøp! :)»

– Håvard B., 12.11.2021

mest leste artikler:

«Fantastisk kveld. Strålende show, fantastisk mat og vilt bra stemning. Anbefales ❤»

– Therese S., 13.11.2021

«Et forrykende show med alt som skal til for å ta deg inn i en opplevelse av bra musikk, gode artister, god mat og flinke kelnere. Wallmans kan sine saker, og de kan det godt. En fantastisk opplevelse for voskne og ungdom akkompagnert med voksne.»

– Hans I. H., 2.11.2021

«Service helt fra booking (vi hadde ønsker om endringer) til vi gikk ut dørene fra Wallmans har vært enestående! Artistene skaper fenomenal stemning og vi storkoste oss hvert sekund! Tusen takk til hele Wallmans gjengen, dere er helt fantastiske!»

– Zivile A., 16.10.2021

book
Billetter

Nyhetsbrev

Legg igjen en hyggelig kommentar