• Dinner & Show

Vi sees 27. august!

Det siste året har vært spesielt. Året 2020, som skulle være vårt fantastiske jubileumsår, ble ikke slik som vi hadde håpet og planlagt. Vi har vært stengt i 2 av de siste 14 månedene og dessverre ser det ut som vi ikke får lov til å åpne de nærmeste 2 ukene heller, og vi står derfor fortsatt på vent. Vår sesong avsluttes normalt 19. juni og nå er det snart bare 1 måned igjen.
 
Vi ser positivt på tiden som kommer. Med vaksiner og gradvis åpning av samfunnet blir dette bra til slutt. Vi vil så gjerne gi våre trofaste gjester den opplevelsen de har booket, festen de har planlagt og bursdagen de har planlagt på den datoen de har ønsket. Å besøke Wallmans er en fest og en opplevelse, og vi søker alle etter gode opplevelser i disse dager.

Vi tar med oss erfaringen og kunnskapen om smittevern, og er klare for å gå «all in» på å gi gjestene våre en uforglemmelig opplevelse, en trygg fest og et stort smil om munnen.

Vi gleder oss til å se dere fra 27. august.

Med vennlig hilsen alle oss på Wallmans!

Cecilie Trøan Kjelsaas
Daglig leder
Middag og show i verdensklasse – kun hos Wallmans!
Unik atmosfære …som treffer deg midt i hjertet.

«Fantastisk kveld! Dyktige artister og eksepsjonelt god stemning fra A-Å. Perfekt aften med gode venner. Løp og kjøp! :)»

– Håvard B., 12.11.2021

mest leste artikler:

«Fantastisk kveld. Strålende show, fantastisk mat og vilt bra stemning. Anbefales ❤»

– Therese S., 13.11.2021

«Et forrykende show med alt som skal til for å ta deg inn i en opplevelse av bra musikk, gode artister, god mat og flinke kelnere. Wallmans kan sine saker, og de kan det godt. En fantastisk opplevelse for voskne og ungdom akkompagnert med voksne.»

– Hans I. H., 2.11.2021

«Service helt fra booking (vi hadde ønsker om endringer) til vi gikk ut dørene fra Wallmans har vært enestående! Artistene skaper fenomenal stemning og vi storkoste oss hvert sekund! Tusen takk til hele Wallmans gjengen, dere er helt fantastiske!»

– Zivile A., 16.10.2021

book
Billetter

Nyhetsbrev

Legg igjen en hyggelig kommentar