• Julebord

2020 – VI SPONSER JULEBORDET I ÅR – 40% RABATT PÅ DINNER & SHOW TIRSDAGER OG ONSDAGER FØR JUL

Leter du etter et sted å legge julebordet med jobben til? Et sted som gjerne har matservering og underholdning? Som helst også gir alle skikkelig julestemning ? Da har du kommet til rett sted!

Hos Wallmans Oslo får dere servert et helaftens show som dere vil kunne snakke om i lunsjen i lang tid fremover. Dette blir ikke et kjedelig julebord! Våre profesjonelle artister vet å underholde og å få publikum i festhumør, og det skal mye til for at dere ikke skal bli fristet til å trekke på smilebåndet, trampe takta og nynne med. Våre show har musikk for enhver smak, gammelt som nytt, slik at alle i selskapet vil få høre noe de liker i løpet av kvelden.

KORONA-TILPASSET ARRANGEMENT

Hos Wallmans kan du arrangere et julebord som både er hyggelig og trygt under Koronatiden. Det er viktig for oss og våre gjester at det er trygt å tilbringe en kveld hos oss. Derfor har vi korona-tilpasset opplevelsen for optimalt smittevern og optimal stemning. Les mer om hvordan vi håndterer smittevern.

FLERRETTERS JULEBORD-MENY

Vi tilbyr et flerretters festmåltid som blir preparert av våre dyktige kokker «i kulissene» – og som blir servert av våre glade artister fortløpende mellom shownumrene. Dersom noen i selskapet har allergier eller andre behov tar vi selvfølgelig også hensyn til det, bare si ifra på forhånd. Hos oss skal alle bli gode og mette.

Det er viktig for oss og våre gjester at det er trygt å tilbringe en kveld hos oss. Derfor har vi korona-tilpasset opplevelsen for optimalt smittevern og optimal stemning.

NB: Julebord til 40% må bestilles på telefon 23 22 65 90 eller via booking@wallmans.com. Gjelder kun bedrifter og så langt vi har ledige plasser på tirsdager og onsdager.

Hos Wallmans ønsker vi dere velkommen til å ta kontakt med oss, slik at vi kan tilrettelegge for et trygt og hyggelig arrangement.

Lukkede arrangementer for 30 – 200 gjester
I tillegg til å tilby Dinner & Show-julebord, har vi også mulighet til å tilby lukkede arrangementer i våre festlokaler.  Våre kunder kan invitere opptil 200 gjester i Korona-vennlige omgivelser i «Salongen», og 30-40 gjester i vårt Chambre Separé «Turbinen».


«Denne opplevelsen unner du deg! En smakfull meny akkompagnert med vinpakke eller en alkoholfri drikkepakke. Artistene leverer her et sterkt show spekket av imponerende opptredener. Dette anbefaler jeg på det sterkeste!»

– Bjørn Preben A, 12.4.2022

mest leste artikler:

«Dritbra konsept hvor du får mye for pengene. Stedet serverer glitter, glam, musikk og show, med god mat, høy stemning og fargeglade drinker. Kelnerne danser på bordet. Vi burde hatt flere slike steder i Norge.»

– Stein Erik P., 1.8.2022

«Fantastisk sted! God mat i passe posjoner, og en smilende og oppmerksom servitør. Showet var over all forventning! Sang, dans og akrobatikk i verdensklasse! Et besøk her blir tradisjon fra nå av.»

– Marianne O., 2.6.2022

«Var der på firmafest og hadde det helt utrolig hyggelig! Nydelige omgivelser og servitørene var superbra. Makan til service har jeg ikke vært borti på lenge. Vi fikk varm mat og drikkene kom med jevne mellomrom. Følte oss godt i varetatt. Showet tok pusten fra deg og løftet hele opplevelsen til nye høyder. Dette må oppleves minst en gang. Det er min andre gang.»

– Tina Alexandra N., 15.5.2022

book
Billetter

Nyhetsbrev

Legg igjen en hyggelig kommentar