• Jubileumsfest

EN ETTERLENGTET FEST!

Kjendisfaktoren – og ikke minst partyfaktoren – var høy da Wallmans inviterte til jubileumsfest! Vi tok en prat med noen forventningsfulle gjester på den røde løperen. 

Erlend Elias
– Det er så gøy å få lov til å pynte seg igjen, se kolleger, venner og kjente. Wallmans har fulgt meg helt siden jeg flyttet til Oslo og jobbet på Chat Noir tidlig på 2000-tallet, og jeg har vært på hvert eneste show siden 2002. Showet, dansen og alle temaene de har presentert opp gjennom årene, viser hvor flinke de er til å fornye seg!

Caroline Glomnes
– Det er gøy med en fest igjen, glemme hverdagen litt og få et blaff av hvordan det var før. Nå trenger vi dette mer enn noensinne! Jeg føler meg også trygg i forhold til smittevern og vet at de ansatte på Wallmans tar dette veldig alvorlig. Det er deilig å kunne nyte showet uten redsel!

Simon Andersen og Torhild Strand
– Wallmans holder et høyt nivå, og de har vært flinke til å fornye seg og forandre seg gjennom 20 år. Vi er så imponerte over logistikken, og gleder oss skikkelig til fest!

Marianne Jemtegård og Fredrik Boerenstam
– Det er så deilig å komme seg ut og være blant folk igjen! Jeg gleder meg til showet, maten, gjestene – alt!

Linni Meister
– Dette er så gøy! Det er helt herlig å se folk igjen, treffe venner og kjente. Nå ser jeg frem til middag og forrykende show!


«Fantastisk kveld! Dyktige artister og eksepsjonelt god stemning fra A-Å. Perfekt aften med gode venner. Løp og kjøp! :)»

– Håvard B., 12.11.2021

mest leste artikler:

«Fantastisk kveld. Strålende show, fantastisk mat og vilt bra stemning. Anbefales ❤»

– Therese S., 13.11.2021

«Et forrykende show med alt som skal til for å ta deg inn i en opplevelse av bra musikk, gode artister, god mat og flinke kelnere. Wallmans kan sine saker, og de kan det godt. En fantastisk opplevelse for voskne og ungdom akkompagnert med voksne.»

– Hans I. H., 2.11.2021

«Service helt fra booking (vi hadde ønsker om endringer) til vi gikk ut dørene fra Wallmans har vært enestående! Artistene skaper fenomenal stemning og vi storkoste oss hvert sekund! Tusen takk til hele Wallmans gjengen, dere er helt fantastiske!»

– Zivile A., 16.10.2021

book
Billetter

Nyhetsbrev

Legg igjen en hyggelig kommentar