firmafest wallmans oslo anfo
  • Firmafest

– Fest er et fag

– Wallmans bør ha slagordet: «Ikke noe problem, dette fikser vi»! Det er nemlig noe de sier svært ofte, forteller Marlene Rasmussen fornøyd.

Marlene Rasmussen er prosjektleder i ANFO og er med å arrangere ANFO Effekt sin årlige prisutdeling på Wallmans. Denne kvelden samles bransjen til en helaften der gode, effektfulle markedsføringsinnsatser blir hedret med prisutdeling, festmiddag og show.

ALT I ETT

– For oss er det fantastisk å ha en samarbeidspartner som Wallmans som har alt under ett tak. De tilbyr middag, show og hyggelig atmosfære – og de har alltid en veldig god og behjelpelig betjening. Det gjør at vi som arrangør kan konsentrere oss om det vi er best på, og så overlater vi resten til Wallmans, forteller Marlene.

Det er tredje år på rad at ANFO arrangerer prisutdeling og fest her. Det er mange grunner til det, og en av dem er at prosessen er veldig enkel og smertefri.

– Det er som Rema 1000 sier: «Det enkle er ofte det beste». Slagordet til Wallmans bør kanskje være «Ikke noe problem, dette fikser vi»! Det er veldig behagelig. De har alltid et smil og en hyggelig kommentar på lur, sier Marlene.

Fornøyd med festen: – Det jeg sitter igjen med hver gang vi har vært på Wallmans, er at våre gjester har en utrolig hyggelig kveld. Og når de er fornøyde, ja, da er jeg også fornøyd. forteller Marlene Rasmussen i ANFO.

Best på fest

Kristian Larsen er en av dem hun snakker om. Han er showansvarlig og eventprodusent på Wallmans, og han vet hva som skal til for å lage en vellykket fest. Ifølge ham er det følgende ingredienser som må til: Spennende underholdning, god mat, rikelig med vin, variert program og konfetti.

­– Fest er et fag! En god fest er en nøye koreografert reise hvor alt som foregår, er planlagt ned til minste detalj. Musikk, lyder og lys er skreddersydd for å sette deg i riktig stemning. Vi vil at gjestene hos oss skal ha følelsen av å være nettopp gjest på sitt eget arrangement. Vi tar kontroll på mat, tider, pynting og teknikk slik at arrangørene kan slappe av og ta seg et glass vin. Vi sørger også for at de kommer seg opp på scenen i tide hvis de ønsker å holde en tale. Hvis de ikke ønsker å snakke selv, har vi flust av ansatte som prater på scenen hver eneste dag og som kan gjøre dette. Vi kan alle triksene i boka, sier Kristian.

Full kontroll: – Vi vil at gjestene hos oss skal ha følelsen av å være nettopp gjest på sitt eget arrangement, forteller show- og eventansvarlig i Wallmans, Kristian Larsen.

SHOW I særklasse

Når ANFOs prisutdeling er over i den store salen, fortsetter festen med et offisielt Effektparty på «Turbinen». Som navnet røper, er dette et historisk lokale der turbinen som omgjorde vannet i fossen ved mølla var plassert i gamledager, og i dag er dette sjarmerende lokalet Wallmans egen chambre separée med plass til opptil 100 personer. Her er det mulig å ha et musikalsk innslag fra en eller flere av Wallmans dyktige artister under festen. Marlene trekker fram årets show som ett av høydepunktene.

– Årets show er kanskje det beste showet jeg har sett de siste tre årene, og jeg synes at miksen mellom sang og sirkus soleil er helt utrolig bra!

Kristian Larsen mener at hele kvelden er en forestilling på Wallmans.

­– Underholdningen, maten, måten maten blir servert på, drinken du bestiller i baren – hele kvelden er en forestilling! Vi som driver med dette, jobber med å tenke på alt, sånn at du skal slippe å tenke på noe. I stedet for søvnløse netter og masse fritid som går bort i planlegging, skal du bare lene deg tilbake og nyte kvelden. Det er jo tross alt derfor man arrangerer fest. Fordi det skal være gøy!

Lyst til å ha festen din på Wallmans? Ta kontakt her.


arrangere et vellykket bedriftsarrangement
  • Firmafest

Slik arrangerer du en vellykket firmafest

Er du ansvarlig for å arrangere den store festen? Har du fått i oppgave å arrangere kick-off for jobben eller kanskje bedriftsjubileumet? Trenger du litt tips til planleggingen og hvordan gjennomføringen av arrangementet går mest mulig smertefritt? We’ve got you covered!

sjekkliste for arrangementer firmafest
  • Firmafest

Sjekkliste for et vellykket arrangement

Det er mye å tenke på når en firmafest eller et annet event skal planlegges. I jungelen av ting du bør huske på, har vi laget en enkel og oversiktlig sjekkliste over hva du bør tenke på når.

mest leste artikler:


«Vi var skeptisk før vi dro dit pga smittetall i Oslo. God mat, godt show, fantastiske artister! God ivaretakelse av Covid19, strengt på en positiv måte. Anbefales i disse rare tider 🤗»

– Frode L., 10.10.2020

«God mat, godt drikke og trivelige ansatte. Vi koste oss hele kvelden med et fantastisk show! Vi skal tilbake!»

– Christian O., 7.10.2020

«En alletiders aften. Flott show, nydelig mat og flinke kelnere. Har du ikke vært her, bør du ta turen.»

– Jeanett M., 1.10.2020

book
Billetter

Nyhetsbrev