• Blogg
  • Julebord
  • Derfor velger over 11 000 å ha julebordet på Wallmans
julebord wallmans
  • Julebord

derfor velger over 11 000 å ha julebordet på wallmans

Julebord med jobben er en viktig dag i kalenderen for mange bedriftseiere og bedriftsansatte. At så mange legger julebordet sitt på Wallmans år etter år, synes vi er veldig stas. Hvorfor kommer de igjen år etter år? Fordi vi oppfyller de største kravene til en minnerik helaften på byen.

Julebord er en av de dagene mange festkomiteer gruer seg til å planlegge – og den dagen de aller fleste ansatte har høye forventninger til. Over 11 000 hadde festen hos oss i fjor- og reservasjonene for årets julebord kom allerede tidlig i våres.

«Jeg vil gjerne takke for et flott julebord med strålende underholdning. De ansatte storkoste seg og gav gode tilbakemeldinger på en minnerik helaften. Takk for bra samarbeide og skreddersying av programmet, vi kommer gjerne tilbake neste år.”

Marius thorne, driftsjef meny as

Men hva er det som gjør at folk kommer igjen år etter år?

  • God plass. Du slipper å finne en restaurant som faktisk har plass nok til alle ansatte. Vi har plass til opptil 580 spisende gjester.
  • Matservering. Vi serverer en nydelig fireretters meny som enkelt kan tilpasses allergier og andre preferanser. Vi har tre ulike menyer (kjøtt, fisk og vegetar), og i julebordsesongen har vi også en fjerde julemeny du kan velge mellom. Denne bestilles på forhånd, slik at man slipper unødvendig venting og koordinering når man er på plass.
  • Underholdning. Du slipper å leie inn en underholder til julebordet eller å forflytte dere mellom lokasjoner. Her får du underholdningen, middagen og julestemningen på ett og samme sted. Du kommer garantert i festhumør og julestemning med underholdningen hos oss. I julebordsesongen har vi et eget julenummer som sørger for at julestemningen kommer snikende. Showet på Wallmans Oslo er i verdensklasse og vi har noen av bransjen beste artister som sørger for at du blir underholdt og ivaretatt gjennom hele kvelden.
  • Nattklubb. Skulle det rykke ekstra i dansefoten etter at showet er over, er det godt å vite at salongen blir transformert til en nattklubb etter at siste nummer er ferdig. Vi holder barene åpne til kl. 03:00 og sørger for at julebordet kan fortsette ut i de sene nattestimer.

Hvor skal du ha julebordet ditt i år?

«Denne opplevelsen unner du deg! En smakfull meny akkompagnert med vinpakke eller en alkoholfri drikkepakke. Artistene leverer her et sterkt show spekket av imponerende opptredener. Dette anbefaler jeg på det sterkeste!»

– Bjørn Preben A, 12.4.2022

mest leste artikler:

«Dritbra konsept hvor du får mye for pengene. Stedet serverer glitter, glam, musikk og show, med god mat, høy stemning og fargeglade drinker. Kelnerne danser på bordet. Vi burde hatt flere slike steder i Norge.»

– Stein Erik P., 1.8.2022

«Fantastisk sted! God mat i passe posjoner, og en smilende og oppmerksom servitør. Showet var over all forventning! Sang, dans og akrobatikk i verdensklasse! Et besøk her blir tradisjon fra nå av.»

– Marianne O., 2.6.2022

«Var der på firmafest og hadde det helt utrolig hyggelig! Nydelige omgivelser og servitørene var superbra. Makan til service har jeg ikke vært borti på lenge. Vi fikk varm mat og drikkene kom med jevne mellomrom. Følte oss godt i varetatt. Showet tok pusten fra deg og løftet hele opplevelsen til nye høyder. Dette må oppleves minst en gang. Det er min andre gang.»

– Tina Alexandra N., 15.5.2022

book
Billetter

Nyhetsbrev