16. mai-fest @ Wallmans 2022

START FESTEN TIDLIG MED OSS!

Nå er det snart nasjonaldagen og hos oss på Wallmans kan du starte feiringen med en feststemt helaften allerede mandag 16. mai!

Velkommen til dinnerparty 16. mai!

Mange bruker 16. mai til å stryke bunadskjorter og pusse sølv, men hos oss kan du bare å senke skuldrene, nyte noe godt i glasset og hverandres selskap mens våre dyktige artister gir dere et forrykende show og serverer de lekreste retter.

Publikumssuksessen “Dirty Little Secret” er et show med kjente og kjære låtskatter og moderne og sprudlende dansenumre som fortryller alle sanser. 

16. mai ønsker vi velkommen med et glass bobler.
Billetten inkluderer inngang, garderobe, et forrykende show og en nydelig fireretters meny. Velkomstbobler er inkludert.
Drikke utover dette kommer i tillegg.


Kategori/pris

Forklaring på kategoriene:

  • VIP: GOD SIKT kr 1395
  • (minimum 4/8 personer)
  • TOMANNSBORD GULL: GOD SIKT kr 1095
  • GULL: GOD SIKT kr 995
  • SØLV: VARIERT SIKT kr 795 
  • BRONSE: INGEN SIKTFRA kr 645

VIP: Vår aller beste plassering i sofa, med full sikt til scener og show. Vi har 5-manns eller 9-manns sofa. Kan bookes av minimum 4/8 personer. 

TOMANNSBORD GULL: Et bord for 2 personer med svært god sikt. Kan kun bookes av selskap på 2 personer.

KATEGORI GULL: Alle i selskapet får sikt til scene/show, men det vil variere hvor i salongen bordene er plassert. Vi kan ikke garantere at bordene blir plassert nede foran scenen.

KATEGORI SØLV: I de fleste tilfeller vil gjestene ha sikt til showet, men det kan ikke garanteres. Det kan også variere innad på bordet. 

KATEGORI BRONSE: I denne kategorien har gjestene ikke sikt til scene.  Hvis mulig kan gjestene reiser seg for å se showet. Her betales det for mat og god atmosfære

Mer om billettkategoriene

Menyen:

Showet:

Med over 20 års fartstid og flere publikumssuksesser i bagasjen, har vi tatt årets “Dirty Little Secrets” til nye høyder, med noen nye hemmeligheter. Shownumrene bærer preg av følelser, både emosjonelle og kroppslige. Glede, sorg, lyster, sensualitet, rock’n’roll og nervepirrende akrobatikk er noen av stikkordene for denne sesongen.

Dørene åpner kl. 18.00. Vårt seatingnummer kommer på like etter. Første rett blir servert ca. kl. 19.00.

Showet er ferdig ca. kl. 22.45. Etter showslutt fortsetter festen.

Hvor lenge varer showet?

Showet er ferdig ca kl. 22.45. Vi holder barene åpne etter show og fortsetter kvelden med dansegulv og nattklubb.

Flere spørsmål?


Større gruppe?

ER DERE EN STØRRE GRUPPE PÅ OVER 15 PERSONER SOM ØNSKER EN HELAFTEN HOS OSS?

Representerer du en bedrift?

EN UFORGLEMMELIG OG MORSOM OPPLEVELSE

Skal du feire bursdag, bryllupsdag, jubileum eller kanskje utdrikningslag i Oslo og lurer på hvor du kan arrangere det? Legg det til oss på Wallmans! Vi er eksperter på feiring, og sørger alltid for å sette fokuset på deg, dere og det dere er her for å feire. Her på Wallmans er dere garantert en fantastisk og morsom opplevelse dere vil mimre og tenke tilbake på i lang tid fremover.

HYLLEST PÅ STORSKJERMEN

Er det noen i følget ditt du ønsker at skal få litt ekstra oppmerksomhet under kvelden, gi oss beskjed ved booking. Vi sørger for å drysse litt ekstra på de som er her for å feire store og små ting i livet. Det er nemlig muligheter for at bursdagsbarnet, jubilanten, bruden eller kanskje brudgommen blir hyllet med sitt navn på storskjermen og kanskje får litt ekstra oppmerksomhet under feirenummeret vårt. Vi elsker å feire dere!