Niklas O. Lundström

Født: Skara, Sverige

Utdanning: Performing Art School i Gøteborg

Erfaring: Niklas har tidligere jobbet både på Wallmans Åre og på Wallmans Helsingborg, men har nå vendt nesen mot Norge. Dette er Niklas første år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: Som gjest byr Wallmans på en avslappende kveld i et flott miljø med førsteklasses underholdning og god mat. Som arbeidssted innebærer det i tillegg venner, latter, musikk og raske klesskift. Det er hardt arbeid men uendelig givende!

Elin Tossavainen

Født: Haparanda, Sverige

Utdanning: Studerte Musikal på Musikalakademien i Umeå

Erfaring: Har vært showartist på Musikalkompaniet i Umeå, samt jobbet som showartist for 2entertain på Kreta, Lanzarote og Kypros. Dette er Elins andre år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: Wallmans er en helt spesiell verden å komme inn i. En kveld hvor man glemmer hverdagen og bare nyter gleden, showet – og den fantastiske maten. Men fremfor alt, samspillet mellom gjestene og artistene gjør Wallmans til en opplevelse jeg er stolt av å få være en del av.

Elisabeth Balogh

Født: Luleå, Sweden

Utdanning: Balettakademien i Gøteborg

Erfaring: Danser i bl.a. P3 Guldgalan 2011 i Gøteborg, balletten Trolltagen i Älvsbyn 2009, samt flere show i Balettakademiens regi. Dette er Elisabeths tredje år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: For meg er en kveld på Wallmans utover det vanlige. Førsteklasses mat, fantastisk show og artister som gir det lilla ekstra både på scenen – og til sine gjester.

Emilie Larsson

Født: Ludvigsborg, Sverige

Utdanning: Ballettakademien i Gøteborg

Erfaring: Har vært aktiv på semi-profesjonelt nivå i Sweet Charity på Lunds Statsteater, har koret for Tommy Körberg, og har praktisert på Nöjesteatern i Malmø som kor i Cats the Musical mm. Dette er Emilies andre år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: Wallmans for meg er et sted man kan reise til for å gjemme seg for hverdagen. Du lener deg tilbake, løsner slipsknuten og lar oss ta oss av din kveld. Litt som et Spa med gullkant :)

Meriam Grace de Guia Worren

Født: Filippinene, oppvokst på Fiskå i Søre Sunnmøre

Utdanning: Danselinjen på Bårdar Akademiet i Oslo

Erfaring: Meriam har rukket å prøve seg på flere arenaer, både som danser, koreograf og instruktør. Blant mye annet har hun danset for Den Norske Opera og Ballett i Oslo, vært med på flere produksjoner på Edderkoppen og Christiania Theater, koreografert og danset for TV i Norge og flere sør- og østafrikanske land og turnért på de fleste store scenene i Norge i flere årekker. I tillegg har Meriam koreografert og danset på flere av Norges største moteshow, samt musikkvideoer og konserter for flere store artister. Dette er Meriams første år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: Det å kunne stå på scenen omtrent hver eneste dag er luksus for en danser og jeg setter stor pris på at jeg har fått denne muligheten. Jeg liker at Wallmans jobber med allsidighet og at de gir meg nye utfordringer. Wallmans har mange overraskelser til publikum som gjør det til en uforglemmelig kveld. Følelsen av at jeg kan få være den jeg er på jobb gjør meg lykkelig.

Kristian Larsen

Født: Bergen, Norge

Utdanning: Bårdar Akademiet, Oslo

Erfaring: Evita på Kilden Teater og -konserthus, rollen som Marius i Les Misérables ved Hålogaland Teater, Show på M/S Color Magic ved 2entertain, Fiddler on the Roof på Agder Teater, Smuget Dinnershow, Kristian And fra Herli Land i Kristiansand Dyrepark, samt artist på Wallmans Oslo sesongen 2011/2012. Dette er Kristians tredje år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: For meg er Wallmans et sosialt, kreativt og morsomt sted å være. Med høy intensitet og spennende utfordringer for meg som artist.

Line Schaug

Født: Grimstad, Norge

Utdanning: Danselinjen på Bårdar Akademiet i Tvedestrand og Oslo

Erfaring: Grease Oslo Spektrum, Justerprisen, Melodi Grand Prix, 2 år på Color Magic (2entertain), samt Garbos. Dette er Lines andre år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: En fantastisk jobb der jeg får leve ut drømmen min sammen med talentfulle og inspirerende venner.

Alexander Langset

Født: Hole, Norge

Utdanning: Bårdar International og Musikaldanslinjen

Erfaring: Alexander har gått på Jacob’s Pillow Dance Festival i Massachusetts og underviser og koreograferer på Art Musikalskole etter selv å ha vært elev i mange år. Har gjort både tv-serier, live-sendinger, reklamefilmer og div. konserter rundt om i Norge. Var med på «Peer Gynt» på Gålå, «My Fair Lady» på Folketeateret og var sist med på «A Chorus Line» på Chat Noir våren 2014. Dette er Alexanders første år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: Jeg forbinder Wallmans med glede, spenning, et flott show og god mat. Det betyr også en helt ny måte for meg å utvikle meg som artist på, en helt spesiell måte å komme i kontakt med publikum på og en mulighet til å leve av det jeg elsker å gjøre – sammen med dyktige kollegaer.

Malin Brudell

Født: Luleå, Sverige

Utdanning: Musikhøgskolan i Piteå, Musicians Institute i Hollywood.

Erfaring: Har de siste årene spilt og sunget som soloartist og bandmedlem på scener rundt om i Sverige, samt frilanset som sanger og sangpedagog. Dette er Malins andre år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: Wallmans gir meg glede ved at jeg får gjøre det jeg elsker, sammen med fantastiske artister – og foran et publikum som elsker det vi gjør.

Barry Dodd

Født: Wales, Storbritannia

Utdanning: PDS London, Gemini Ballet Academy i South Wales

Erfaring: Barry har medvirket i en rekke musikaler i Norge og Storbritannia, som bl.a. Billy Elliot og Mamma Mia In Concert. Han har også jobbet for 2Entertain i deres show ombord på Color Fantasy og Color Magic, samt at han tidligere har på Wallmans Oslo og med Wallmans On Tour. Dette er Barrys andre år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: Jeg er utrolig glad for å være tilbake i min sterkt savnede Wallmansfamilie og kan oppsummere gleden og forventningene til denne sesongen med enkle stikkord; PARTY – WELSH SINGER – SHOWBAR – LET´S ROCK – WALLMANS!